Фахівцями TeraWatt Group був реалізований проєкт: «Переоснащення ділянки оборотного циклу газоочисток мартенівських печей ЦВС та модернізація АСУ насосної станції та прес-фільтри ОЦВГМП ЦВС» на ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ».

Спеціалістами TeraWatt Group були виконані пуско-налагоджувальні роботи і зданий в експлуатацію проєкт: «Переоснащення ділянки оборотного циклу газоочисток мартенівських печей ЦВС та модернізація АСУ насосної станції та прес-фільтри ОЦВГМП ЦВС» на ПАТ  «ЗАПОРІЖСТАЛЬ». Зазначена екологічна модернізація спрямована на мінімізацію впливу виробництва комбінату на навколишнє середовище.

В ході реалізації проєкту була проведена модернізація існуючих шаф управління насосами подачі пульпи на прес-фільтри, а також були виконані роботи з виробництва і поставки шафи управління водонасосної станції. Нашими фахівцями була розроблена і адаптована під вимоги замовника SCADA система візуалізації на базі WinCC на робочій станції оператора. Розроблено автоматичний режим роботи прес-фільтрів з можливістю вибору насосів подачі пульпи в прес-фільтри. Простий і зрозумілий екран візуалізації дозволяє оператору контролювати з одного місця весь процес роботи прес-фільтрів і суміжного обладнання, розташованого в різних приміщення цеху.

Технічні рішення: конструктиви шаф Rittal, ПЛК SIMATIC S7-1200 (Siemens), електротехнічне обладнання Schneider Electric, Phoenix Contact.

Модернізація оборотних циклів водопостачання дозволяє скоротити забір свіжої води, припинити скидання забруднюючих речовин у водойму і повернути у виробництво цінну сировину, що раніше втрачалася зі стоками.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *